Fast & Functional

Loomania.de kiest voor Alot Hosting

Wordpress hosting is een gespecialiseerd webhosting pakket voor het Wordpress CMS Systeem. Wordpress is een Content Management System (CMS) dat speciaal ontwikkeld is voor het snel en eenvoudig ontwikkelen van een website.

Wordpress kan zich tegenwoordig absoluut meten met alle bekende CMS systemen waaronder Drupal en Joomla en is niet voor niets het meest gebruikte CMS systeem van dit moment met een marktaandeel van bij 70%.

Wordpress is geschreven in de PHP programmeertaal en maakt gebruik van een MySQL database. Het is niet nodig om zelf kennis te hebben van van PHP en MySQL om een prachtige Wordpress pagina’s te maken. Wordpress werkt met thema’s of zelfgemaakte templatefiles. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de hele uitstraling en vormgeving van uw website aanpassen. Met gratis en betaalde plugins kunt u verdere functionaliteit toevoegen aan uw website. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een Wordpress plugin beschikbaar.

Rainbow Loom Deutschland

Loommania-logo-deutschland-rainbow-loomLoommania.de is de duitstalige website van Rainbow Loom. Na enige weken te hebben gedraaid op een standaard webserver werd het verkeer te zwaar voor het Wordpress CMS. Na de verhuizing was de site weer supersnel en dat is prettig voor de bezoekers en ook bij Google scoort Loommania.de meer punten.

Bent u nieuwsgiering naar deze website. Loommania.de .. total verrückt .. von Rainbow Loom® in Deutschland.

Bekijk al het nieuws