Fast & Functional

Hoe maak ik een voor zoekmachines geoptimaliseerde webpagina?

google_geoptimaliseerde_webpaginas_maken_002Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimisation, hierna S.E.O.) is een activiteit waarmee u ervoor zorgt dat uw webpagina's goed geïndexeerd worden door zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk dat de webpagina verleidelijk wordt getoond binnen de zoekmachine resulaten zodat ze ook leiden tot een klik naar de website (converteren). De click-through rate is van invloed op uw Google Pagerank en dus positie binnen de zoekresultaten.

Het is vraag die veel mensen bezig houdt. Hoe ziet een perfecte webpagina er uit en hoe kun je die maken? Als je het antwoord hebt, dan levert dit een voorsprong op je concurrenten. Helaas is er niemand die hier een eenduidig antwoord op heeft behalve Mr. Matt Cutts; de man die het Google Algoritme ontwikkeld en die ons dus alles kan vertellen over zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachineoptimalisatie SEO is heel eenvoudig!

We kunnen er alleen achter komen wat een geoptimaliseerde webpagina is door het te testen wat wel en niet werkt. Dat is de afgelopen jaren veelvuldig door ons gedaan en wij hebben meerdere conclusies getrokken. Deze conclusies inzake Google geoptimalisserde webpagina's hebben wij in een online videohandleiding samengevat. In deze videohandleiding maken wij één webpagina op. Het maken van een Google geoptimaliseerde pagina is eigenlijk kinderlijk eenvoudig zoals u zult zien. Respecteer gewoon de regels, stel het belang voor de eindgebruiker voorop en werk alle facetten punt voor punt af. Dan komt het van zelf goed met uw vindbaarheid.

linbuilding_handleiding_alot_hosting_001Zoekmachineoptimalisatie voor Alothosting verkopen wij online onder een andere handelsnaam en wij hebben zeer veel kennis en ervaring van dit (web)marketing instrument. Wij werken onder andere voor Woods Kinderkleding, Budgetsteen bestrating en de online wijnhandel en slijterij Mijnslijter.nl.

Linkbuilding

Als velen over u spreken zult u wel een authoriteit zijn toch?

Een ander onderwerp waar wij veel verstand van hebben is linkbuilding. Nadat u uw site goed op orde heeft gooit u de deur open en moet u starten met linkbuilding. Wilt u weten wat linkbuilding is? Download dan onze gratis handleiding.

gratis_download_001

Handleiding Linkbuilding

Gratis videohandleiding zoekmachineoptimalisatie

Hieronder ziet u de video handleiding 'Hoe maak ik een Google geoptimaliseerde pagina?' In 9,5 stappen naar een perfecte webpagina!

Bekijk al het nieuws