Fast & Functional

Domeinnaam goedkoop registreren!

Nu voor slechts € 0,15 uw domeinnaam goedkoop registereren

  1. maximaal 3 domeinnamen per adres per maand
  2. het 2e jaar gaat het lage tarief van € 0,85 per maand
  3. géén domeinnaam set-up kosten

Een domeinnaam is belangrijk. Achteraf terugkomen op een eerdere beslissing is erg onhandig. Bekijk de 4 tips & trucs bij het kiezen van een domein en bel 026 44 30 117.

Onze domeinnaamspecialist adviseert u vrijblijvend bij het bedenken en registreren van een domeinnaam. Wij hebben 10-talle bedrijven aan een doordachte domeinnaam geholpen!

Domeinnaam registeren + gratis doorsturen

Wilt u alleen een domeinnaam goedkoop registreren? Wij zullen uw domeinnaam vastleggen en gratis doorverwijzen. U bespaart zo € 12 per jaar. Is uw domeinnaam nog vrij? Controleer het met de handige domeinnaamchecker.

 

De organisatie achter domeinnaam registratie

Domeinnamen mogen door particuliere personen en bedrijven worden geregistreerd.

De meeste TLD's maken gebruik van een registry-registrar-model. De TLD-operator (registry) geeft diverse bedrijven (de registrars) het recht om wijzigingen in het TLD aan te maken. Een registrar kan dus:

1. Domeinnamen vastleggen / registreren;
2. Whois-informatie invoeren en wijzigen;
3. Nameservers van een domeinnamen instellen.

Dit heeft het voordeel dat domeinhouders niet rechtstreeks zaken doen met de TLD-operator. Een registrar betaalt aan een TLD-operator een jaarlijkse vaste vergoeding en een maandelijks vergoeding per geregisteerde domeinnaam.

Het aanvragen van een domeinnaam doet u bij een registrar naar keuze. De registrar is een deelnemer van de SIDN - Stichting Internet Domeinregistratie Nederland - in het geval van een .nl-domein. Alot Hosting is officieel registrar. De registratie van een domeinnaam kost jaarlijks een vast bedrag, waarvan de hoogte wordt bepaald door de registrar.



 

Bekijk al het nieuws