Fast & Functional

Wat is Whitelabel Hosting

Voor 1ST GEAR Resellers is het van belang dat de eindgebruiker géén inzage krijgt in het productaanbod van Alothosting. Zo kunt u uw eigen bundels kunt samenstellen zonder het risico op discussie over samenstelling, dienstverlening of prijsniveau. White label hosting is de term die wij hiervoor gebruiken.

Alot Hosting maakt gebruik van Direct Admin. Deze beheeromgeving heeft geen enkele referentie met Alot Hosting. Wanneer uw klant inlogt op zijn hostingbundel dan zal deze een volledig neutrale beheeromgeving treffen. Naar wens is deze beheeromgeving compleet in uw eigen huisstijl op te maken.

Ook webmail is compleet white label. Domeinnamen worden op naam van u of uw klant geregistreerd.

Direct Admin bevat tal van opties om de communicatie met uw klant aan te passen en te configureren naar uw eigen huisstijl. Tot slot maken wij gebruik van een aparte DNS omgeving die volledig los staat van Direct Admin. Ook de nameserver records zijn volledig white label.

Is whitelabel hosting iets voor u?

Wij werken voor vormgevers, designers, ICT ondernemers en adviseurs. Stuk voor stuk vakspecialisten die het belang inzien van betrouwbare hosting voor de klant en daarom kiezen voor white-label hosting via Alot Hosting!

Vraag hier onze brochure aan; zonder verplichting

 

Aan welke eisen moet whitelabel hosting voldoen?

Een definitie van whitelabel hosting is moeilijk te geven. De naam stamt af van het beeld van een wit deel op een verpakking die kan gevuld worden met het adres van de wederverkoper. White label dienstverlening wordt vaak toegepast voor massa productie van generieke producten waaronder hosting en webapplicaties.

Resellers maken gebruik van whitelabel diensten omdat niet geïnvesteerd hoeft te worden in technologie, kennis, infrastructuur en organisatiegraad.

Whitelabel hosting via Alot Hosting heeft de volgende kenmerken:

1. Anonieme whitelabel nameservers
2. Domeinnamen staan op naam van de aanvrager
3. De Direct Admin beheeromgeving is naar eigen inzicht aan te passen


Bekijk al het nieuws