Fast & Functional

Wordpress Hosting

De Wordpress Starters handleiding krijgt u van ons cadeau!

wordpress_website_arnhem_bouwer_001Wordpress hosting is een gespecialiseerd webhosting pakket voor het Wordpress CMS Systeem. Wordpress is een Content Management System (CMS) dat speciaal ontwikkeld is voor het snel en eenvoudig ontwikkelen van een website.

Wordpress kan zich tegenwoordig absoluut meten met alle bekende CMS systemen waaronder Drupal en Joomla en is niet voor niets het meest gebruikte CMS systeem van dit moment met een marktaandeel van bij 70%.

Wordpress is geschreven in de PHP programmeertaal en maakt gebruik van een MySQL database. Het is niet nodig om zelf kennis te hebben van van PHP en MySQL om een prachtige Wordpress pagina’s te maken. Wordpress werkt met thema’s of zelfgemaakte templatefiles. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de hele uitstraling en vormgeving van uw website aanpassen. Met gratis en betaalde plugins kunt u verdere functionaliteit toevoegen aan uw website. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een Wordpress plugin beschikbaar.

Meerdere Wordpress hosting pakketten

Alot Hosting heeft een ruim aanbod Wordpress hosting pakketten. Elk van deze pakketten komt met een groot aantal extra diensten. Hieronder kan u een overzicht terug vinden van al de WordPress Hosting pakketten.

Bij elke Wordpress Hosting bundel krijgt u onze gratis Wordpress Starters handleiding cadeau met goede tips en trucs om uw Wordpress installatie verder aan te kleden.

Installatie in 3 klikken met Wordpress Hosting

Met de gratis installatiesoftware is het kinderspel! Komt u er alsnog niet uit of wilt u graag begeleiding? Dan zijn wij er voor u. 

vanaf_295_001

Bekijk alle Wordpress hosting bundels