Fast & Functional

De samenstelling van ons team

Hieronder treft u een overzicht van de medewerkers van Alot. Met z'n allen proberen wij ervoor te zorgen dat u kunt werken op betrouwbare servers met de ondersteuning die u wenst.

Support in 1ste lijn

Remo Natali is verantwoordelijk voor de eerste lijns support. Hij helpt u in het gebruik van uw hostingbundel en het beheerpanel CPanel. Ook kunt u bij hem aankloppen voor verdere ondersteuning bij de inzet van internet als bedrijfsmiddel. Meer dan 5 jaar ervaring in de toepassing van internet en 10 jaar ervaring in Verkoop & Marketing maken hem tot een uitstekende bron van informatie.

Petra Schuurman is de enige vrouwelijke vertegenwoordiging bij Alot Hosting. Zij verzorgt de administratieve afwikkeling van uw aanvragen en de financiŽle administratie. Bij tijd en wijle is zij verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid.

Support in 2de lijn

Colin Myerscough is verantwoordelijk voor het beheer van de Linux Servers en 2e lijns support met betrekking tot het gebruik van Direct Admin. Ook de ondersteuning op het vlak van scripting en programming wordt door Colin verzorgt. Meer dan 20 jaar ervaring in het programmeren binnen diverse omgevingen maken hem tot de ultieme programmeur. 'Als u het kunt bedenken kan hij het voor u maken!'

Marcus Smit is verantwoordelijk voor het beheer van de Microsoft Servers en 2e lijns support in het gebruik van Plesk. Ook de ondersteuning op het vlak van Scripting en Programming binnen de Microsoftomgeving vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast beheert Marcus de servers van MS Direct waarmee het MKB de meest gebruikte kantoorapplicaties via het ASP bedrijfsmodel kunnen 'huren'. Denk daarbij aan MS Office, MS Outlook en MS Exchange.

Support in 3de lijn

Wanneer de 1e en 2e lijns support niet zelfstandig eventuele knelpunten kan oplossen dan vallen wij terug op onze 3e lijns support medewerkers; de experts in ons datacentrum op Schiphol Rijk. Samen met elkaar kunnen wij elke vraag beantwoorden en eventuele knelpunten oplossen.

Server control

A. Lert is ons Server Control System waarmee wij onze servers bewaken. Via PC, Mail en SMS worden wij geïnformeerd wanneer bepaalde diensten op de servers niet operationeel zijn. A. Lert zal automatisch de service herstart, 24 uur per dag, altijd operationeel.