Fast & Functional

Hoe kiest u een domeinnaam

Uw domeinnaam is extreem belangrijk. Helaas denken veel ondernemers hier niet goed over na. Dat is een gemiste kans. Bel gewoon, zonder verplichtingen voor gratis advies over het slim vastleggen van uw domeinnaam? Bel 026 44 30 117.

Opletten bij het bepalen van een domeinnaam!

  1. Foutspellingen
  2. Zoektermen
  3. Welke extensies  - doet u zaken in Nederland, reserveer dan een .nl
  4. Toevoegingen op het domein

Toelichting

Ad 1: Foutspelling
Het is slim om 'misspellingen' van uw domeinnaam vast te leggen. Veel verkeer naar uw site komt tot stand via mond-op-mond. Het is jammer wanneer u goede leads mist omdat uw domeinnaam niet foutloos geschreven wordt door uw doelgroep. Niet over twijfelen, gewoon doen! Ga zelfs iets verder en leg ook de foutspellingen van de concurrentie vast.

Ad 2: Zoektermen
Leg ook domeinnamen vast waarbij u uw bedrijfsnaam combineert met een zoekterm. Zoekmachines vinden dit vaak prettig.

Ad 3: Extensies
Doet u zaken in Nederland? Dan is een .nl noodzakelijk. Is het domein niet meer vrij? Zoek dan een goede aanvullende term zoals 'online' of 'nederland' dus bijvoorbeeld: bedrijfsnaamXYZ-nederland.nl

Ad. Toevoegingen op het domein
Combineer uw domeinnaam met de merken die u voert en de artikelgroepen. De naam ALOT HOSTING  voldoet bij uitstek aan deze voorwaarde. Het is bewezen dat domeinnamen met een daarin opgenomen kernbegrip hoger scoren dan zogenaamde 'fantasienamen'.

Goedkoop uw domeinnaam registreren!

Nu voor slechts € 0,15 uw domeinnaam vastleggen

  1. maximaal 3 domeinnamen per adres per maand
  2. het 2e jaar gaat het lage tarief van € 0,85 per maand
  3. géén set-up kosten

Bel 026 44 30 117. Onze domeinnaamspecialist adviseert u graag geheel vrijblijvend en belangeloos. Wij hebben al 10-tallen bedrijven aan een doordachte naam geholpen!

Gratis doorverwijzen van uw domein

Wilt u alleen een domeinnaam? Wij verwijzen hem gratis door waarmee u nog eens € 12 bespaart per jaar. Is uw domeinnaam nog vrij? Controleer het met onze handige domeinnaamchecker.

vanaf_015_001

Zeer goedkoop domeinnaam registreren