Fast & Functional

Drupal hosting

Het installeren van Drupal is zr eenvoudig met onze Drupal Installer

drupal_specialist_support_freelance_ontwikkeling_aDrupal Hosting is een gespecialiseerd webhosting pakket voor het Drupal CMS systeem. Drupal is ontwikkeld in PHP door Dries Buytaerteen en valt in de categorie content management systemen. Drupal CMS maakt gebruik van MySQL databases om al de gegevens op te slaan.

Drupal wordt met name gebruikt om websites te ontwikkelen en de inhoud ervan te beheren. Denk daarbij aan portaalsites, persoonlijk websites, fan-sites, e-commerce websites en veel meer.

1000'den Drupal plugins gratis

Met Drupal kunt u eenvoudig uw website verbeteren en aantrekkelijker maken. Er zijn 1000'den plugins beschikbaar. Het aantal is onvoorstelbaar groot waaronder fotoalbums, forum software en podcasts plugins. Een zeer groot deel van de plugins is gratis beschikbaar via internet en via de Drupal website.

Gratis Drupal Starters handleiding bij elke Drupal Hosting bundel

Bij elke Drupal Hosting bundel krijgt u onze gratis Drupal Starters handleiding cadeau met goede tips en trucs om uw Drupal installatie verder aan te kleden.

Drupal is Open Source Software en wordt geleverd onder de General Public Licence GPL. Drupal software wordt onderhouden en verder ontwikkeld door duizenden, vrijwillige gebruikers en ontwikkelaars.

Installeer het 123 met de gratis Drupal Installer

Het installeren van Drupal is kinderlijk eenvoudig met onze Drupal Installer. Als u het wilt doen wij het voor u. Drupal hosting wordt aangeraden voor alle soorten websites. Dankzij de vele plugins heeft u onbeperkt mogelijkheden om uw website aan te passen.

vanaf_295_001

Bekijk onze Drupal Hosting pakketten