Fast & Functional

Reseller hosting

Hosting reseller worden; een uitstekende vorm van klantenbinding voor de slimme ondernemer!

Veel bedrijven vinden het prettig om n aanspreekpunt te hebben voor al hun wensen. Als grafisch ontwerper, webdesigner of ICT dienstverlener kan het interessant zijn om, als extra service aan uw klanten, ook webhosting aan te bieden. Immers als u het grafisch ontwerp van een webpagina maakt, of u heeft de webshop opgezet en ingericht, dan is het voor uw klant toch veel prettiger om het k via u online te laten brengen?

Hosting reseller worden is geen tijdrovende klus en vereist geen investering in kostbare hardware en serverruimtes. Het is wl een extra service die u aan uw klanten kunt aanbieden waarmee u die klanten extra aan u verbindt.

De technische kanten van hosting reseller worden

verleiden_op_internet_002Over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. De servers staan immers bij Alot Hosting! U hoeft dus niet te investeren in de noodzakelijke infrastructuur of extra personeel. Zoals we eerder zeiden: "hosting reseller worden is zo gek nog niet!"

Voordelen als hosting reseller

1.extra inkomsten met minimale investering;
2.geen technisch beheer;
3.uw eigen internettoepassingen op uw 'eigen' server;
4.eenvoudig server management


Vraag de resellerbrochure aan en u ontvangt ook gratis het boek 'Verleiden op Internet'. U kunt natuurlijk ook gewoon direct bellen met Remo Natali (accountmanager) via 026 44 30 117.


 

E-mailadres

+ gratis de bestseller 'Verleiden op Internet'