Fast & Functional

Onze kernwaardes

Alot Hosting staat voor hosting van de bovenste plank. Wij staan voor snelheid en functionaliteit hetgeen tot uiting komt in ons motto 'Fast & Functional'. Net als in de wereld van de racerij staat snelheid centraal maar snelheid zonder betrouwbaarheid is waardeloos.  

Snelheid
- Wij zijn volledig gespecialiseerd in IP diensten
- Wij upgraden onze hardware elke 3 jaar

Betrouwbaarheid
- Wij leggen alle communicatie vast in ons CRM systeem
- wij maken dagelijks, wekelijks en maandelijkse backups
- wij werken alleen met A-merken van de beste leveranciers
- wij hebben meerdere supportniveau's

Functionaliteit
- Wij hanteren meerdere supportniveaus
- Wij leggen alle communicatie vast in ons CRM systeem
- Wij ontwikkelen voortdurend onze kennis en kunde

Op basis van deze 3 peilers zijn wij een partner die ontzorgt zodat u de rust heeft om dat te doen waar u goed in bent. Gun u zelf de rust.

Onze hostingbundels zijn goedkoop

Dit betekent dat u veel waar krijgt voor uw Euro. Denk daarbij aan geheugenruimte, dataverkeer en gratis software.

U kiest voor Alot omdat wij snel werk leveren en goed bereikbaar zijn.

Binnen 24 uur is elk domein operationeel. Gegarandeerd. Niet tevreden, geld terug! Daarnaast zijn alle bundels ruim voorzien van geheugenruimte, dataverkeer en functionaliteit.

Alothosting is officieel SIDN lid

Bovendien is Alothosting officiŽel SIDN Registrar; deelnemer categorie I. Hierdoor kunnen wij direct domeinnamen vastleggen zodat u binnen 24 uur gegarandeerd operationeel bent.

Managed hosting en personal hosting

Ondernemer en particulier rekenen wij tot onze klantenkring. Beide groepen stellen andere eisen aan een hostingprovider. Een particulier vraagt vaak om een budgettaire oplossing en stelt relatief lage eisen aan verbindingssnelheid en backupbeheer.
Ondernemers daarentegen eisen uitstekende pingtijden, persoonlijke ondersteuning en een ander backupbeheer. Ook op DNS niveau moeten vaak extra instellingen worden gewijzigd om goed aan te sluiten op de interne infrastructuur. Daarom onderscheidt Alothosting twee varianten: Personal en Managed Hosting.

Hoogwaardige servers met uitstekende verbindingen

Alot Hosting beheert Intel Pentium 4 Microsoft en Linux servers in combinatie met Windows 2003 en Red Hat Enterprise Software. Elke server is voorzien van dubbel UPS, generator backup, rookdetectie en brandbeveiligings systemen. Onze locaties worden 24 uur per dag middels camera's en gewapende beveiligingsbeambten bewaakt. Voor uitgebreide, technische specificaties klikt u hier.

De servers van Alot Hosting zijn verbonden met het internet middels 14 Gigabit Ethernet verbindingen van 6 verschillende backbone providers.